GONNAFIT diu fins aviat.

El projecte GONNAFIT va néixer el mes de Maig de 2013 amb un equip de persones il·lusionades per canviar el concepte de l'esport i apostar per la creació d'una innovació en la manera de fer esport a les ciutats. Com molts ja sabeu, la missió de GONNAFIT és la de traslladar l'esport a l'exterior i sota el lema "fitness, fun & friends" vincular la pràctica de l'esport amb el concepte de diversió i socialització. Després de més de 3 anys de funcionament volem informar-vos que hem decidit fer un punt i a part en aquest projecte. Així mateix, us informem que el servei de GONNAFIT finalitzarà el dia 29 de Juliol de 2016. No volem acomiadar-nos sense abans agrair a tots els que han fet possible aquest projecte. Agraïm molt sincerament a tots els usuaris que han confiat en el servei de GONNAFIT, també i molt especialment als entrenadors que han passat pel projecte, que des del primer fins l'últim s'han encomanat de l'esperit GONNAFIT i ens han fet gaudir molt a les classes. Agraïm també totes les marques, entitats públiques i privades, així com els col·laboradors externs que ens han assessorat en aquest projecte.

El nostre correu electrònic (info@gonnafit.com) continua operatiu pel que podreu posar-vos en contacte amb nosaltres per qualsevol dubte. Els que tingueu les quotes actives rebreu la devolució del càrrec per l'import proporcional al servei no prestat.

Sense més, l'equip de GONNAFIT s'acomiada. Com us hem dit, no és un adéu, sinó un fins després. Gràcies a tots els que ho heu fet possible. GONNAFIT. FITNESS, FUN $ FRIENDS.

Envíanos tu correo y te informaremos de las novedades